Χριστίνα Σαμπανίκου κατά του Κωνσταντίνου Τζούμα: «Αρέσκεται στο να προκαλεί»

January 8, 2022


Ο κακός “χαμός” έχει δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του ραδιοφωνικού παραγωγού Κωνσταντίνου Τζούμα καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των…


Ο κακός “χαμός” έχει δημιουργηθεί με τις δηλώσεις του ραδιοφωνικού παραγωγού Κωνσταντίνου Τζούμα καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».

Ανάμεσα στα πρόσωπα που αντέδρασαν ήταν και η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Σαμπανίκου η οποία μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram εξέφρασε την αγανάκτησή της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Σαμπανίκου

«Εκεί στον @enlefko877 τι έχετε να πείτε για τις δηλώσεις του Κων/νου Τζούμα; Θα συνεχίσει να αποτελεί μέρος του δυναμικού του σταθμού; Υιοθετείτε τις απόψεις του; Οι χορηγοί σας; Θα του ζητήσετε να αναιρέσει δημόσια και να ζητήσει συγνώμη;

Ου γαρ έρχεται μόνον αλλά μάλλον δεν οφείλεται σε αυτό η αισχρή του τοποθέτηση αλλά στο ότι αρέσκεται να διατηρεί την περσονα του εκκεντρικού που προκαλεί.

Τέτοια πρόκληση όμως που δίνει άλλοθι σε δολοφονίες γυναικών, δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Καιρός όποιος ανοίγει το στόμα του να σκέφτεται τι λέει και τι προκαλεί»

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1944 και μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι και στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Αθήνα και χορό στη Νέα Υόρκη.

Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στις ταινίες: Γλυκιά Συμμορία, Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα, Ελευθέριος Βενιζέλος 1910 – 1927, Ακροπόλ, Οι απέναντι, Ρεμπέτικο, «Happy day» και Ο δράκουλας των Εξαρχείων. Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει σε έργα όπως Περιμένοντας τον Γκοντό, Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, «Εγώ δεν…» και Κ.Π.Καβάφης Αυτοβιογραφούμενος.

Στην τηλεόραση έχει κάνει guest εμφανίσεις στις σειρές: Οι Απαράδεκτοι, Οι Τρεις Χάριτες, Οι Μεν και οι Δεν και Δύο Ξένοι.

Τα τελευταία χρόνια, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός σε καθημερινή εκπομπή στον σταθμό “Εν Λευκώ”. Έχει εκδώσει τρία αυτοβιογραφικά βιβλία με τους τίτλους Ως εκ θαύματος, Complete Unknown και Πανωλεθρίαμβος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαλλη η Σαμπανίκου με την Μπάρμπα που δήλωσε υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη

Χριστίνα Σαμπανίκου: Το δημόσιο ξέσπασμα για τους μάρτυρες κατά των γυναικών που καταγγέλλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.