Ξέσπασε η Συνατσάκη κατά του Τζούμα: «Δεν αντέχεται η φλυαρία των σeξιστών»

January 8, 2022


Με αφορμή τις δηλώσεις του Κωσνταντίνου Τζούμα όπου προκάλεσαν ιδιαίτερες αντιδράσεις, η Μαίρη Συνατσάκη η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς αρκετά συ…


Με αφορμή τις δηλώσεις του Κωσνταντίνου Τζούμα όπου προκάλεσαν ιδιαίτερες αντιδράσεις, η Μαίρη Συνατσάκη η οποία είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς αρκετά συχνά τοποθετείται προκειμένου να σχολιάσει δημόσια διάφορα κοινωνικά θέματα που απασχολούν.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, θέλησε να δημοσιεύσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια εικόνα από τη συνέντευξη του ραδιοφωνικού παραγωγού και έγραψε: «Αν ένα πράγμα δεν αντέχεται αυτό είναι η φλυαρία των σeξιστών».

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη κατά του Κωνσταντίνου Τζούμα

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Τζούμας

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1944 και μεγάλωσε στο Πασαλιμάνι και στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Αθήνα και χορό στη Νέα Υόρκη.

Στον κινηματογράφο έχει εμφανιστεί στις ταινίες: Γλυκιά Συμμορία, Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα, Ελευθέριος Βενιζέλος 1910 – 1927, Ακροπόλ, Οι απέναντι, Ρεμπέτικο, «Happy day» και Ο δράκουλας των Εξαρχείων. Στο θέατρο έχει πρωταγωνιστήσει σε έργα όπως Περιμένοντας τον Γκοντό, Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, «Εγώ δεν…» και Κ.Π.Καβάφης Αυτοβιογραφούμενος.

Στην τηλεόραση έχει κάνει guest εμφανίσεις στις σειρές: Οι Απαράδεκτοι, Οι Τρεις Χάριτες, Οι Μεν και οι Δεν και Δύο Ξένοι.

Τα τελευταία χρόνια, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός σε καθημερινή εκπομπή στον σταθμό “Εν Λευκώ”. Έχει εκδώσει τρία αυτοβιογραφικά βιβλία με τους τίτλους Ως εκ θαύματος, Complete Unknown και Πανωλεθρίαμβος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Σαμπανίκου κατά του Κωνσταντίνου Τζούμα: «Αρέσκεται στο να προκαλεί»

Η αναφορά της Μαίρης Συνατσάκη στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – «Τι με νοιάζει εμένα που είναι…»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.