Τα πρώτα λόγια της Κλέλιας Πανταζή μετά από την γέννα της: «Τι να πρωτογράψω για αυτό το ενιάμηνο ταξίδι»

January 8, 2022


Όπως είναι λογικό η Κλέλια Πανταζή βιώνει μια άκρως ιδιαίτερη περίοδο καθώς πριν από λίγες ημέρες έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και η ευτυχία της είναι απερίγραπτη. Μάλιστα, η ίδια βρίσκεται πλέον στο…


Όπως είναι λογικό η Κλέλια Πανταζή βιώνει μια άκρως ιδιαίτερη περίοδο καθώς πριν από λίγες ημέρες έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και η ευτυχία της είναι απερίγραπτη. Μάλιστα, η ίδια βρίσκεται πλέον στο σπίτι της μιας και πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή

Έτσι, με αφορμή την γέννα της η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο Instagram μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Τι να πρωτογράψω για αυτό το ενιάμηνο ταξίδι… Ξεκίνησε την περίοδο που άρχισαν να δίνονται τα πρώτα self test στα φαρμακεία και πήγαινε να τα πάρει ο κόσμος…

Ε, εγώ ζήτησα από τον φαρμακοποιό τεστ εγκυμοσύνης και μου έδωσε την ευχή του γεμάτος χαρά, το συγκεκριμένο τεστ να βγει θετικό..! Και βγήκε! Και το ανακοίνωσε ο Μιχαήλ-Άγγελος στον μπαμπά του! Πρωτομαγιά και Μεγάλο Σάββατο μαζί!

Μετά όλα κύλησαν ομαλά… Υπήρχε βέβαια το άγχος μην έχω ζάχαρο κύησης και σε αυτή την εγκυμοσύνη κ έτσι έκανα τις μετρήσεις μου κανονικά κάθε μέρα.. ευτυχώς όλες οι καμπύλες ζαχάρου ήταν καλές και γλιτώσαμε την ινσουλίνη αυτή φορά!

Και πάνω που λέγαμε κοντεύουμε και αρχίσανε οι γιορτές των Χριστουγέννων… ξεκίνησε μαζί και η έξαρση της πανδημίας.. Ακυρώσαμε τα πάντα… κάναμε τις πιο μοναχικές γιορτές από ποτέ… ακούγαμε κρούσματα καθημερινά δικών μας ανθρώπων και ευχόμασταν αρχικά να είναι υγιείς και μετά κάναμε το ένα rapid test προληπτικά μετά το άλλο..

Αϋπνίες από το άγχος.. και φυσικά το μυαλό σου πάει μονίμως στο κακό… Ακόμα και ο Λευτέρης κυκλοφορούσε στο σπίτι με μάσκα, κοιμόμασταν χωριστά, τρώγαμε σε διαφορετικά τραπέζια.. Ναι εμβολιασμένοι και οι δυο.. αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτόν τον ιό…

Η μόνη μας έγνοια πια ήταν να κάνουμε τα μοριακά τεστ και να βγουν αρνητικά! Για να μπορέσουμε να περάσουμε την πόρτα του @rea_maternity και να μπορέσω να γεννήσω με την δική μου γιατρό @dr_katerina_papakonstantinou και την δική μου μαία @pregnancycare_ στο πλευρό μου.. οι φυλακές άγγελοι μου! Και ήρθε η πρώτη Δευτέρα του 2022 και στις 10:00 το πρωί, έβγαλα έναν μπόμπιρα 4.420 γρ. που για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μπει στην μονάδα για ένα 24ωρο..

Και άλλο άγχος μέχρι να μπορέσουμε να τον πάρουμε στα χέρια μας και να τον αγκαλιάσουμε… Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν! Ή καλύτερα τώρα ξεκινάνε όλα! Και έχω δίπλα μου τον καλύτερο σύντροφο και πατέρα που θα μπορούσα να φανταστώ!

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα μα πάρα πολύ για τις ολόθερμες ευχές σας!!! Δεν γράφω πολλά συνήθως, αλλά ήταν ευκαιρία να τα βγάλω από μέσα μου και αυτά μαζί με τον 2ο γιο, που είναι φτυστός ο 1ος!!! Για εμάς το 2022 ξεκίνησε καταπληκτικά! Καλή χρονιά σε όλους!!!»

Λίγα λόγια για την Κλέλια Πανταζή

Η Κλέλια (Χαρίκλεια) Πανταζή (γενν. Μυτιλήνη, 18 Μαρτίου 1985) είναι Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γuμναστικής. Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την εθνική ομάδα του ανσάμπλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000 στο Σίδνεϊ.

Γεννήθηκε το 1985 στη Μυτιλήνη και ξεκίνησε την ενασχόληση της με τη ρυθμική γuμναστική στο Γυμναστικό Σύλλογο Μοσχάτου. Οι πρώτες της μεγάλες διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο ήρθαν το 2002, στη Νέα Ορλεάνη, όταν κατέκτησε τρία μετάλλια στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εκείνης της χρονιάς. Συγκεκριμένα, πρώτευσε στα τρία σχοινάκια – δύο μπάλες και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ κέρδισε και από ένα χάλκινο μετάλλιο στις κορδέλες και στο σύνθετο ομαδικό, στην ίδια διοργάνωση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άννυ Πανταζή: Ποζάρει με μπικίνι στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Πένθος για την Κλέλια Πανταζή – Πέθανε ο προπάππους της

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.