Νέα σοκαριστική καταγγελία στην Ενόργανη – «Έτρεχα όλη τη νύχτα μέσα στο σπίτι για να χάσω τα 200 γραμμάρια»

January 8, 2022


Το μεσημέρι της Παρασκευής (7/1), η πρώην πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής, Βασιλική Τσαβδαρίδου, μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4, και περιέγραψε με λεπτομέρεια τις δύσκολες στιγμές που βίωσε από…


Το μεσημέρι της Παρασκευής (7/1), η πρώην πρωταθλήτρια της Ενόργανης Γυμναστικής, Βασιλική Τσαβδαρίδου, μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4, και περιέγραψε με λεπτομέρεια τις δύσκολες στιγμές που βίωσε από τον προπονητή της σε παιδική ηλικία.

Η Βασιλική Τσαβδαρίδου, εξήγησε το πώς πίεζε τον εαυτό της να χάσει κιλά και το άγχος που την διακατείχε κάθε φορά που πήγαινε να ζυγιστεί. Θυμίζουμε πως τον Μάιο του 2021, μία ομάδα αθλητών της Ενόργανης είχαν καταθέσει τις καταγγελίες τους για κακοποιητική συμπεριφορά που υπέστησαν.

Η νέα καταγγελία για την Ενόργανη Γυμναστική

«Υπήρχε η αίσθηση ότι για να γίνεις καλός αθλητής πρέπει να τα αντέξεις αυτά και όποιος δεν μπορεί να τα αντέξει ήταν λίγος εκεί πέρα. Αυτό κατέστρεψε πολλούς αθλητές.

Και εγώ ζυγιζόμουν κάθε πέντε λεπτά για να δω ποιο θα είναι το βάρος μου για να πάω στο γuμναστήριο την επόμενη ημέρα. Έκλαιγα όλη τη νύχτα, έτρεχα όλη τη νύχτα μέσα στο σπίτι για να χάσω τα 200 γραμμάρια. Υπήρχαν εποχές που έκανα συνεχώς εμετό γι’ αυτό το λόγο.

Η υγεία μας ήταν ιδιαίτερα κλονισμένη από αυτή τη συμπεριφορά ενός προπονητή και δεν είχε καμία σχέση με μια οργάνωση εθνικής ομάδας. Δεν υπήρχε λ.χ. γιατρός να μας καθοδηγεί, παρά ένας προπονητής που μας έλεγε “δεν θα φάτε”», είπε χαρακτηριστικά η Βασιλική Τσαβδαρίδου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.