«Καλώς ήρθα στην παρέα..»: Θετική στον κορωνοϊό η Ναταλία Γερμανού – Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν

January 8, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο Twitter.

(adsbygoogle = window.ad…



Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από ανάρτησή της στο Twitter.


Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» αποκάλυψε πως μετά από αρνητικό μοριακό τεστ, βγήκε θετικό το rapid ύστερα από δύο ημέρες.

Ναταλία Γερμανού: Οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Θυμάσαι που στις 4 ήμουν με αρνητικό μοριακό; Θυμάσαι γιατί ήμουν! Ε, δύο μέρες μετά το rapid θετικό! Ξεκίνησε για φαρυγγίτιδα και στα μισά άλλαξε γνώμη… Καλώς ήρθα στην παρέα βρε!!».


«Φουλ εμβολιασμένος λοιπόν σημαίνει με απλά λόγια: να κολλάς (τελικά) και να το περνάς σαν τετραήμερο κρυωματάκι μόνο με τσάι, ντεπόν, καλό φαγητό, βιταμίνες και Netflix. Ό,τι θα έκανες και αν κρυολογούσες και προ Covid. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν! Εμβολιαστείτε παιδιά» έγραψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια στα Instagram Stories της για τον κορωνοϊό.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.