Τραγικό τέλος στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή εντοπίστηκε σε ρέμα 36χρονη που είχε εξαφανιστεί πριν 10 ημέρες

January 8, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θεσσαλονίκη: Σορός γυναίκας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από έναν περαστικό σε ρέμα στην περιοχή της Πυλαίας.

(adsbygoogle …



Θεσσαλονίκη: Σορός γυναίκας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από έναν περαστικό σε ρέμα στην περιοχή της Πυλαίας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός ανήκει στην 36χρονη Α. Λ.. Για την άτυχη γυναίκα είχε εκδοθεί missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού στις 3 Ιανουαρίου. Η ίδια διέμενε στην περιοχή της Ανάληψης.

Θεσσαλονίκη:  Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Η οικογένειά της την αναζητούσε από τις 28 Δεκεμβρίου και την περασμένη Δευτέρα ζήτησε από το Χαμόγελο του Παιδιού την δημοσιοποίηση των στοιχείων της με σκοπό την ανεύρεσή της. Σύμφωνα με το thestival.gr η σορός της 36χρονης εντοπίστηκε από περαστικό.


Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο θάνατός της άτυχης γυναίκας επήλθε από παθολογικά αίτια με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν τοξικομανής.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.