«Λέγοντας όχι στην υποδούλωση γίνεται σκέτος θρύλος»: Στο πλευρό του Τζόκοβιτς ο Γρηγόρης Πετράκος

January 8, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε μέσα από ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος έχει απασχολήσει τα media με τ…



Θέση στο ζήτημα που έχει προκύψει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε μέσα από ανάρτησή του ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος έχει απασχολήσει τα media με τις δηλώσεις του.


Ο ερμηνευτής πολλές φορές στο παρελθόν έχει εκφράσει την άποψή του για τα εμβόλια και τον κορωνοϊό.

Γρηγόρης Πετράκος: Η ανάρτηση για τον τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο ίδιος χθες μέσα από ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, εξέφρασε τη στήριξή του στον τενίστα, ο οποίος διαμένει σε ξενοδοχείο της Μελβούρνης μέχρι να αποφασιστεί αν θα παραμείνει στην Αυστραλία προκειμένου να συμμετάσχει στο Australian Open.


«Παίρνοντας 20 grand slam και όντας 5 χρόνια no.1 στον κόσμο γίνεσαι θρύλος του τένις. Λέγοντας όχι στην υποδούλωση γίνεται σκέτο θρύλος» έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πετράκος για τον κορυφαίο τενίστα.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.