Ελένη Καρακάση: «Οι “Άγριες Μέλισσες” χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό, είναι αρκετοί οι ηθοποιοί που νόσησαν»

January 8, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην σειρά λόγω των κρο…



Η Ελένη Καρακάση βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην σειρά λόγω των κρουσμάτων, καθώς αρκετοί έχουν βρεθεί θετικοί.


Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ναι, χτυπήθηκαν αρκετά οι Μέλισσες από τον κορωνοϊό, όπως όλος ο κόσμος. Το πώς θα μεταδοθούν τα επεισόδια αυτή την εβδομάδα, δεν το ήξερα. Το διάβασα σε ένα σάιτ, αλλά η επιβεβαίωση έρχεται από εσάς. Είναι αρκετοί ηθοποιοί που κόλλησαν, αλλά τα γυρίσματα δεν έχουν σταματήσει. Αλλάζει συνέχεια το πρόγραμμα, αλλά δεν σταματήσαμε καθόλου. Αλλάζουν οι σκηνές, αλλάζει το πρόγραμμα συνέχεια».


Ελένη Καρακάση: Νόσησε από κορωνοϊό ο σύζυγός της

Η ηθοποιός ανέφερε ότι κάνουν καθημερινά rapid test πριν το γύρισμα: «Κάνουμε συνέχεια rapid test και μοριακά. Από την πρώτη μέρα που γυρίσαμε στα γυρίσματα, μετά την πρώτη καραντίνα, γινόταν αυτό το πράγμα συνέχεια».

Επιπροσθέτως, η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε πως νόσησε και ο άνδρας της με αποτέλεσμα να περάσουν την Πρωτοχρονιά… με αποστάσεις. Η ίδια, ωστόσο, δεν κόλλησε, και -όπως υποστήριξε- όσες μέρες ήταν άρρωστος με Covid o σύζυγός της, τηρούσε μέτρα προστασίας, θέλοντας να μην προσβληθεί και εκείνη.


«Δεν κόλλησα. Προσέχαμε πάρα πολύ. Κοιμόμασταν σε χωριστά δωμάτια, φορούσα συνέχεια μάσκα στο σπίτι. Βέβαια, δεν βρισκόμασταν πολύ, γιατί εγώ είχα συνέχεια διπλές παραστάσεις στο θέατρο και εκείνος στο μαγαζί, που τραγούδαγε, δούλευε μεσημέρι και βράδυ» τόνισε.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.