Σοβαρό τροχαίο στον Κηφισό: Φορτηγάκι «καρφώθηκε» σε νταλίκα – Σε κρίσιμη κατάσταση ο οδηγός

January 7, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στον Κηφισό, όταν φορτηγάκι συγκρούστηκε με νταλίκα, με το πρώτο όχημα να μετατρέπεται σε άμορφη μά…



Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στον Κηφισό, όταν φορτηγάκι συγκρούστηκε με νταλίκα, με το πρώτο όχημα να μετατρέπεται σε άμορφη μάζα.


Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής στη Λεωφόρο Κηφισού και συγκεκριμένα λίγο πριν την Ιερά Οδό στο Αιγάλεω, στο ρεύμα της ανόδου. Όπως αναφέρει και το dikaiologitikanews.gr δεν υπάρχουν πληροφορίες για την υγεία του οδηγού.


Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού. Το θύμα παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Να σημειωθεί πως η σύγκρουση έγινε στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας και για περισσότερο από μία ώρα υπήρξε κυκλοφοριακό κομφούζιο, καθώς τα αυτοκίνητα κινούνταν στις 2 από τις 3 λωρίδες μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα και να καθαρίσει το οδόστρωμα.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.