The Bachelor – Ραφαέλα Γεωργίου: Το σοβαρό τροχαίο, το αμάξι που έγινε «σμπαράλια» και ο Άγιος που την έσωσε

January 7, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για το σοβαρό ατύχημα που είχε μίλησε η πρώην παίκτρια του The Bachelor Ραφαέλα Γεωργίου στην Τατιάνα Στεφανίδου και το Tlive.

(adsby…



Για το σοβαρό ατύχημα που είχε μίλησε η πρώην παίκτρια του The Bachelor Ραφαέλα Γεωργίου στην Τατιάνα Στεφανίδου και το Tlive.


Συγκλονίζουν οι περιγραφές της Ραφαέλας Γεωργίου για το τροχαίο ατύχημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο. Η πρώην παίκτρια του The Bachelor μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τα όσα βίωσε και δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Δεν θα ήθελα να περάσω σε λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το ατύχημα. Αρχικά είχαν ανοίξει οι αερόσακοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, οπότε έχασα την ορατότητα, περίμενα να σταματήσει το αυτοκίνητο. Όταν σταμάτησε έπαθα σοκ, κατάφερα να ανοίξω την ζώνη μου και να βγω στον δρόμο γιατί και ο άλλος ο οδηγός με αναζητούσε γιατί είχα ξεφύγει από το σημείο», περιέγραψε αρχικά η Ραφαέλα Γεωργίου.

«Ο Άγιος Ιωάννης μου έσωσε τη ζωή»


Η Ραφαέλα Γεωργίου περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου πως στο σημείο στο οποίο έπεσε το όχημά της, υπήρξε ένα εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη.

«Το αμάξι μου έπεσε κάτω από έναν μικρό λόφο, πάνω στον οποίο ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος γιορτάζει σήμερα. Η μητέρα μου έχει πάει ήδη στο εκκλησάκι και έχει ανάψει λαμπάδα. Και εγώ με το που βγήκα από το νοσοκομείο, πήγα και προσκύνησα», αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι


«Με προστάτεψε ο Άγιος Ιωάννης γιατί ο τραυματισμός από το ατύχημα ήταν ο ελάχιστος που θα μπορούσα να έχω. Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, μου έκαναν αξονικό έλεγχο και κάποιες εξετάσεις αίματος, όλα έδειξαν εντάξει, εκτός από ένα κάταγμα στο στέρνο και ένα σπάσιμο στον θώρακα», είπε η Ραφαέλα Γεωργίου.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.