Εύβοια: 32χρονη έλουσε με οινόπνευμα 68χρονο μέσα στο σπίτι του για να τον κάψει ζωντανό και εξαφανίστηκε

January 7, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εύβοια: 32χρονη έλουσε με οινόπνευμα 68χρονο μέσα στο σπίτι του, την περασμένη Κυριακή, σε μία προσπάθεια να τον κάψει ζωντανό και εξαφανίστηκε….



Εύβοια: 32χρονη έλουσε με οινόπνευμα 68χρονο μέσα στο σπίτι του, την περασμένη Κυριακή, σε μία προσπάθεια να τον κάψει ζωντανό και εξαφανίστηκε.


Όπως αναφέρει eviathema.gr, μια 32χρονη γυναίκα από την Λίμνη πήγε στο σπίτι 68χρονου στο Αχλάδι και για άγνωστο λόγο, τον έλουσε με οινόπνευμα και επιχείρησε να τον κάψει ζωντανό.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση στην Εύβοια

Ο 68χρονος παρέμεινε στο σπίτι, παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του και χθες, Πέμπτη, ζήτησε βοήθεια στο κέντρο υγείας. Αμέσως δόθηκε εντολή για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Χαλκίδας, λόγω της προχωρημένης κατάστασης των τραυμάτων και λίγες ώρες αργότερα, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.


Η 32χρονη γυναίκα αναζητείται από τις Αρχές για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.