Ανατροπή τελευταίας στιγμής: Νέα μήνυση εναντίον του Αναγνωστόπουλου – Πόσα επιπλέον χρόνια μπορεί να «φάει»

January 7, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα δικαστεί με τον νέο και αυστηρότερο νόμο για τις ζωοκτονίες, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η φιλοζωική ο…



Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα δικαστεί με τον νέο και αυστηρότερο νόμο για τις ζωοκτονίες, μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η φιλοζωική οργάνωση από την οποία υιοθέτησε τον σκύλο που δολοφόνησε, την ίδια ημέρα που δολοφόνησε και τη σύζυγό του, Καρολάιν.


Συγκεκριμένα, ο γυναικοκτόνος θα δικαστεί και για το εν λόγω αδίκημα, καθώς μία από τις φρικιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματός του ήταν το κρέμασμα του σκύλου του, αφού πρώτα το έπνιξε, ώστε να γίνει πιο πειστική η ληστεία που είχε σκηνοθετήσει.

Με πόσα χρόνια κινδυνεύει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία του σκύλου του

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος, η ποινή που μπορεί να του επιβληθεί μόνο γι’ αυτό το αδίκημα φτάνει και τα 10 χρόνια.


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον σκύλο είχε υιοθετηθεί 8 μήνες πριν από τη δολοφονία του, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέφερε στο «Πρωινό» η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.