Σελίμ Σελτζούκ: «Το ενός έτους παιδί μου νοσηλευόταν 9 μέρες με κορωνοϊό και δεν πήγαινε κανένας δίπλα του»

January 7, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Σελίμ Σελτζούκ, ο σεφ που έγινε γνωστός και αγαπήθηκε μέσα από το MasterChef, σε συνέντευξή του στο Happy Day, μίλησε για την περιπέτεια υγεία…



Ο Σελίμ Σελτζούκ, ο σεφ που έγινε γνωστός και αγαπήθηκε μέσα από το MasterChef, σε συνέντευξή του στο Happy Day, μίλησε για την περιπέτεια υγείας του μωρού του με τον κορωνοϊό.


Ο Σελίμ Σελτζούκ νιώθει υπεύθυνος που κόλλησε τη γυναίκα και το παιδί του κορωνοϊό

Όπως υπογράμμισε ο σεφ για το ενός έτους παιδί του «ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Από εμένα ξεκίνησε, εγώ κόλλησα, μετά η γυναίκα μου και στο τέλος το μωρό. Εμείς το περάσαμε πολύ ελαφριά, γιατί είμαστε εμβολιασμένοι, όμως το μωρό όχι. Πήγαμε στο νοσοκομείο και το κρατήσανε 8-9 ημέρες. Δεν πήγαινε κανένας δίπλα του, μόνο ο γιατρός μία με δύο φορές την ημέρα».

Και συμπληρώνει ο Σελίμ Σελτζούκ «εγώ δεν μπορούσα να το δω. Γι’ αυτόν τον λόγο δε θέλω να κολλήσω ξανά κοροναϊό. Ζορίστηκα πολύ, γιατί όταν μιλάω, το μωρό με κοιτάει και γελάει πάντα. Εγώ κόλλησα κάπου έξω και όχι στο μαγαζί. Γενικά δε βγαίνω έξω, ωστόσο, εκείνη τη μέρα είχαμε βγει με τα παιδιά από το MasterChef. Δεν ξέρω για τους άλλους, εγώ κόλλησα».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.