Κοριτσίστικο παλάτι: Το σομόν σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου έχει χαλιά γούνες και είναι το όνειρο κάθε γυναίκας

January 7, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία παρουσιάστρια με εκλεπτυσμένο γούστο, όχι μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον τρόπο που έχει επιλέξει να διακ…



Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία παρουσιάστρια με εκλεπτυσμένο γούστο, όχι μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον τρόπο που έχει επιλέξει να διακοσμήσει το σπίτι της.


Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ανοίξει το σπίτι της στους διαδικτυακούς της φίλους

Η ξανθιά καλλονή μένει στην Κηφισιά σε ένα σπίτι που έχει σκανδιναβικό στιλ διακόσμησης, με το γκρι, το εκρού και το λευκό του πάγου να κυριαρχούν στο σαλόνι της, ενώ τα βλέμματα τραβούν τα cozy χαλιά και τα πολλά μαξιλάρια.

Η παρουσιάστρια έχει δείξει πολλές φορές το σπίτι της στους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας φωτογραφίες από στιγμές χαλάρωσης, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ντουλάπα – βεστιάριο που διαθέτει η Κατερίνα Καινούργιου, γεμάτη ρούχα, παπούτσια και τσάντες, αποτελεί το όνειρο για κάθε γυναίκα.

Το 2021 ήταν μία χρονιά με πολλές αλλαγές για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς άλλαξε τηλεοπτική στέγη, ενώ η σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη δεν είναι ξεκάθαρη. Το σπίτι της αποτελεί το καταφύγιό της, αφού επιλέγει να περνάει πολλές από τις ελεύθερες ώρες της.

Το εντυπωσιακό σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.