Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να γίνω μητέρα το έχω πει, αν ποτέ με αξιώσει ο Θεός και μείνω έγκυος…»

January 7, 2022


Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να γίνω μητέρα το έχω πει, αν ποτέ με αξιώσει ο Θεός και μείνω έγκυος…»



Σε μία αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή της προχώρησε σήμερα το πρωί η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την εγκυμοσύνης της Μάρας Δαρμουσλή.


Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια του Alpha σχολιάζοντας τις φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της Μάρας Δαρμουσλή, παραδέχτηκε πως θέλει να γίνει μητέρα.

Η Καινούργιου εξομολογήθηκε πως αν μείνει έγκυος θα ήθελε κάθε εβδομάδα να φωτογραφίζεται δείχνοντας τις αλλαγές στο σώμα της και την κοιλίτσα της που θα φούσκωνε διαρκώς.


«Θέλω να γίνω μητέρα, το έχω πει αρκετές φορές. Έχω αποθηκεύσει πολλές φωτογραφίες με γυναίκες και bloggers από το εξωτερικό, όπου κάθε εβδομάδα ποζάρουν από την ίδια θέση, με τα ίδια εσώρουχα και δείχνουν πόσο μεγαλώνει η κοιλίτσα τους. Οπότε λέω, αν ποτέ κάνω παιδάκι και με αξιώσει ο Θεός και μείνω έγκυος, θα το κάνω κι εγώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.