Έξαλλος ο Μικρούτσικος με τον Βαλάντη – «Θα έπρεπε να τον διώξουν. Είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας»

January 7, 2022


Ο καβγάς του Βαλάντη με τη Μυριέλλα Κουρεντή στο «Survivor» εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη εξόργισε και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» κατ…


Ο καβγάς του Βαλάντη με τη Μυριέλλα Κουρεντή στο «Survivor» εκτός από την Ελεονώρα Μελέτη εξόργισε και τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο παρουσιαστής ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» κατά του τραγουδιστή.

«Με όλη την ευθύνη των λόγων μου, αυτός είναι ο ορισμός της λεκτικής βίας. Ασύστολη υποτίμηση, ύψωμα φωνής, ρίχνει αλλεπάλληλα “χαστούκια”. Η λεκτική βία διώκεται. Στο Big Brother απαγορευόταν να πούμε τη φράση “λεκτική βία” γιατί θα παρενέβαινε το ΕΣΡ.

Χθες τρομοκρατήθηκα εντός και εκτός εισαγωγικών. Αν ήμουν εκεί θα έκανα έτσι μη μου ρίξει μπουνιά. Ήταν η φυσική συνέπεια της συμπεριφοράς αυτής. Έφυγε ο Ρουβάς το αρνί του Θεού, ο λογικός και ψύχραιμος Κωνσταντάρας και άφησαν ένα κορίτσι να βάλλεται, που έχει λόγο, έχει τσαμπουκά, αλλά ήταν καταιγιστική η λεκτική βία που θα έπρεπε η ίδια η εκπομπή να τα λογοκρίνει και να τον αποβάλλει.

Ο τρόπος με τον οποίο της ζήτησε συγγνώμη με “έψησε” και δεν είμαι ευκολόπιστος. Λέω “Αντρέα μην είσαι βλάκα, σε δέκα λεπτά θα ανατραπεί και τελικά αυτό έγινε”».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.