Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Η μαγευτική θέα από το καινούργιο τους σπίτι

January 7, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περνούν μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωή τους, καθώς μαζί με τις μικρές μετακόμισαν στη νέα το…



Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περνούν μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωή τους, καθώς μαζί με τις μικρές μετακόμισαν στη νέα τους κατοικία.


Ο γνωστός παρουσιαστής της Φάρμας ανέβασε μία φωτογραφία, όπου μας δείχνει τη μοναδική θέα από το σπίτι του, όπου βλέπει στην Ακρόπολη.

Σάκης Τανιμανίδης: Η περιπέτεια υγείας και η επιστροφή στις υποχρεώσεις

Υπενθυμίζουμε πως ο Σάκης Τανιμανίδης πριν από λίγες μέρες αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε μάλιστα να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.


Την ίδια ακριβώς περίοδο είχε ξεκινήσει και η μετακόμιση στο νέο τους σπίτι, την οποία και ανέλαβε η σύζυγος του και γνωστή influencer Χριστίνα Μπόμπα. Ωστόσο, ο ίδιος λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου επέστρεψε σπίτι του και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.