«Για να πεις 45 χιλιάδες μπαρμπούτσαλα…» – Ξέσπασε ο Χάρης Ρώμας για τον Πετράκο στον αέρα του Πρωινού

January 7, 2022


Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (6/1) ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την αποκάλυψη για την νέα του σχέση, αναφέρθηκε στις απόψεις που αφορούν το εμβόλιο του κορωνοϊ…


Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (6/1) ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός, μετά την αποκάλυψη για την νέα του σχέση, αναφέρθηκε στις απόψεις που αφορούν το εμβόλιο του κορωνοϊού και συγκεκριμένα σε αυτές του Γρηγόρη Πετράκου.

Οι δηλώσεις του Ρώμα για το εμβόλιο του κορωνοϊού και τον Πετράκο

«Δε μπόρεσες να πείσεις ιατρικά ότι το εμβόλιο είναι το σωστό;» τον ρώτησε η Φαίη Σκορδά με τον Χάρη Ρώμα να απαντά: «Όχι, και αυτό με σόκαρε. Όταν δε μπορείς να πείσεις τον άνθρωπό σου…Ούτε θέλω να το συζητάω τώρα αυτό. Εδώ μιλάμε για χαμηλούς τόνους, δεν ήταν κάτι νοοτροπία Πετράκου, του άντρα της Θεοφανίας Παπαθωμά. Δεν ήταν αυτό που υπάρχει και μία ημιεπιστημονική κάλυψη για να πεις 45 χιλιάδες μπαρμπούτσαλα.

Γιατί περί αυτού πρόκειται, έτσι νομίζω εγώ τουλάχιστον. Ακούω ότι έχει πολλά likes κι αυτός. Και το κοινό του να τον αποδέχεται σαν μία καινούρια επιστημονική μορφή που λύνει τα προβλήματα του κόσμου».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.