Έτριξαν τα πατώματα: 7χρονος μάγκας στην Κρήτη ρίχνει βαριά ζεϊμπεκιά και κερδίζει τα βλέμματα & το χειροκρότημα

January 6, 2023


Έτριξαν τα πατώματα μόλις σηκώθηκε και ανέβηκε στην πίστα για να χορέψει ζεϊμπέκικο. Τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω του και όπως ήταν φυσικό 0 7χρονος τους αποζημίωσε και μάλιστα με το παραπάνω…

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο 7χρονος χορευτής ενθουσίασε τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο. Ποιος είναι όμως ο 7χρονος που για χ…


Έτριξαν τα πατώματα μόλις σηκώθηκε και ανέβηκε στην πίστα για να χορέψει ζεϊμπέκικο.

Τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω του και όπως ήταν φυσικό 0 7χρονος τους αποζημίωσε και μάλιστα με το παραπάνω…



Ο 7χρονος χορευτής ενθουσίασε τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Ποιος είναι όμως ο 7χρονος που για χάρη του έτριξαν τα πατώματα ;

Ακούει στο όνομα Κωνσταντίνος και είναι 7 ετών! Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Κωνσταντίνος έφυγε από τα χέρια των δικών του και ανέβηκε στην πίστα που είχε στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, για τι άλλο; φυσικά για να χορέψει βαριά ζεϊμπεκιά

Το “έλεγε” η καρδιά του 7χρονου! Όχι λίγο καιρό πριν ο 7χρονος Κωνσταντίνος ήταν ένα παιδί αρκετά ντροπαλό… Μέχρι την ημέρα που οι γονείς του μικρού αποφάσισαν να τον γράψουν σε μια σχολή πολεμικών τεχνών.



Από εκείνη την ημέρα η ζωή του Κωνσταντίνου άλλαξε εντελώς, η ψυχολογία του βελτιώθηκε και μέρα με τη μέρα γινόταν ένα παιδί που δυνάμωνε και δεν ήταν πια ο ντροπαλός Κωνσταντίνος.

Μάλιστα Ο Κωνσταντίνος είναι κάτοχος χρυσού μετάλλιου στο πανελλήνιο kick boxing και πολλά άλλα μετάλλια από συμμετοχές αγώνων.
Και εκτός από τους αγώνες πλέον έτριξαν τα πατώματα με τις χορευτικές του ικανότητες.

Δείτε τις εικόνες του cretalive.gr… και το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου με τον 7χρονο Κωνσταντίνο να καθηλώνει το κοινό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ανέβηκε στην πίστα που είχε στηθεί για να χορέψει ζεϊμπέκικο.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.