«Μιλάμε πέτρωσα…»: Η Έλενα Χριστοπούλου δείχνει 1η φορά τις παρενέργειες στο πρόσωπό της μετά το μπότοξ

January 6, 2023


Το μπότοξ που έκανε αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας», επειδή την «πρόδωσε» η ακαμψία του προσώπου της.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Έλενα Χριστοπούλου στα 47 της χρόνια έκανε ένα μπότοξ, το οποίο όμως της προκάλεσε πλήρη ακαμψία σε ολόκληρο το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαμογελάσει.Έτσι λοιπόν, αναγκάστηκε να τ…


Το μπότοξ που έκανε αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας», επειδή την «πρόδωσε» η ακαμψία του προσώπου της.



Η Έλενα Χριστοπούλου στα 47 της χρόνια έκανε ένα μπότοξ, το οποίο όμως της προκάλεσε πλήρη ακαμψία σε ολόκληρο το πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χαμογελάσει.

Έτσι λοιπόν, αναγκάστηκε να το αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας», καθώς όταν της ζητούσαν να δείχνει χαρούμενη εκείνη δεν μπορούσε λόγω… ανωτέρας βίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.