Δε θα πεινάσει ποτέ ο Άγγελος: Η ατελείωτη περιουσία που θα «χτίσει» κληρονομώντας την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο

January 6, 2023


Ο Άγγελος Λάτσιος είχε το… προνόμιο στη ζωή να είναι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, με τον ίδιο ως πρωτότοκος, φυσικά, να έχει αρκετά προνόμια.Ο Άγγελος Λάτσιος ετοιμάζεται να γίνει ένας… μεγάλος κληρονόμος, όσο αναμένεται να αποφασίσει σχετικά με το τι θα κάνει στη ζωή του, αφού η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα για το τι θα κληρονομήσει…


Ο Άγγελος Λάτσιος είχε το… προνόμιο στη ζωή να είναι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, με τον ίδιο ως πρωτότοκος, φυσικά, να έχει αρκετά προνόμια.

Ο Άγγελος Λάτσιος ετοιμάζεται να γίνει ένας… μεγάλος κληρονόμος, όσο αναμένεται να αποφασίσει σχετικά με το τι θα κάνει στη ζωή του, αφού η διαθήκη της Ελένης Μενεγάκη προβλέπει συγκεκριμένα πράγματα για το τι θα κληρονομήσει με τις αδελφές του Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα.

Όπως έχει αναφέρει το Ciao με το που επέστρεψε πέρυσι στην Αθήνα από τις διακοπές της, η Μενεγάκη πραγματοποίησε συναντήσεις με συμβολαιογράφους προκειμένου να μοιράσει την περιουσία της στην οικογένειά της.

Τα πάντα κληρονομούν οι δικοί της άνθρωποι, με το περιοδικό να επικεντρώνεται σε όσα η Ελένη Μενεγάκη αφήνει στον μεγάλο της γιο με τον Γιάννη Λάτσιο, Άγγελο.

Τι παίρνουν ο Άγγελος και οι αδελφές του

Ο Άγγελος, του οποίου η σύντροφος επίσης έχει το δικό της… κομπόδεμα, κληρονομεί την πολυκατοικία με τα 12 διαμερίσματα στην Κάρυστο. Αυτή τη στιγμή, τα ενοίκια εισπράττει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα. Από αυτά τα διαμερίσματα εξαιρείται ένα ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο κληρονομεί ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Στα χέρια του Άγγελου Λάτσιου, θα περάσει και το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στο Ελληνικό, στο οποίο η ίδια έμενε πριν παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο και ένα ακόμα σπίτι στην Χαλκιδική το οποίο όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν το σπίτι θα ανακατασκευαστεί ή αν θα πουληθεί.

Αντιθέτως, στην Μαρίνα η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να δώσει το σπίτι στην Κηφισιά, το οποίο νωρίτερα είχε αποφασίσει να πουλήσει. Η Ελένη ανακάλεσε την απόφαση προκειμένου η μικρή μαρίνα να πάρει το σπίτι. Πέρα απ’όλα αυτά όμως η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε ένα καταπίστευμα για όλα της τα παιδιά με ένα μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο θα τοκίζεται έως ότου αυτά κλείσουν το 31ο έτος της ηλικίας τους. Μέχρι τότε η Ελένη έχει τον έλεγχο του καταπιστεύματος και θα μπορεί να παρατείνει το χρόνο στον οποίο εκείνο θα μπορούν να πάρουν τα χρήματα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.