Ελεονώρα Μελέτη – «Αγχώνομαι μήπως πιστεύουν ότι κάνω τηλεόραση, επειδή έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση»

January 6, 2023


Με αφορμή τη δήλωση της Γιούλης Ηλιοπούλου στο Mega Καλημέρα ότι «όλη μου η ζωή ήταν μία σeξουαλική παρενόχληση, έχω πετάξει καρέκλες στο κεφάλι παραγωγού», η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε για τον χώρο των media καθώς και στο επαγγελματικό της ξεκίνημα.«Πέφτετε από τα σύννεφα που το ακούτε αυτό; Γιατί η Γιούλη Ηλιοπούλου δούλευε σε μία περίοδο στην τηλεόραση και στο θέατρο που λίγο πολύ, όταν κάποι…


Με αφορμή τη δήλωση της Γιούλης Ηλιοπούλου στο Mega Καλημέρα ότι «όλη μου η ζωή ήταν μία σeξουαλική παρενόχληση, έχω πετάξει καρέκλες στο κεφάλι παραγωγού», η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε για τον χώρο των media καθώς και στο επαγγελματικό της ξεκίνημα.

«Πέφτετε από τα σύννεφα που το ακούτε αυτό; Γιατί η Γιούλη Ηλιοπούλου δούλευε σε μία περίοδο στην τηλεόραση και στο θέατρο που λίγο πολύ, όταν κάποιος γνωστοποιούσε στην οικογένειά του ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, το έλεγαν… Εγώ θεωρώ ότι όταν ξεκινήσαμε, δεν μπήκαμε ανυποψίαστοι στον χώρο. Δηλαδή τα είχαμε ακούσει, τα ξέραμε, τα θεωρούσαμε και λίγο πιο αναμενόμενα να το πω έτσι» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη στους συνεργάτες της.

«Εγώ γαλουχήθηκα σε μία περίοδο της τηλεόρασης που έλεγαν ότι εάν δεν κοιμηθείς με κάποιον, δεν πρόκειται να προχωρήσεις. Τι εννοείς; Και το μεγάλο μου άγχος είναι, μήπως κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση. Παιδιά, μην με κοιτάτε σαν να είσαστε ροφοί! Δεν το έχετε ξανακούσει ποτέ; Τότε, γιατί σας φαίνεται σαν να λέω κάτι που δεν το έχετε ξανακούσει;».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.