Σκάνδαλο Καϊλή – Σήμερα η πρώτη επαφή με την κόρη της. Πόσο θα διαρκέσει το επισκεπτήριο

January 6, 2023


Έναν μήνα μετά τη σύλληψη της Εύας Καϊλή για το σκάνδαλο του Qatar-Gate, η 44χρονη τέως Ευρωβουλευτής θα μπορέσει να δει για πρώτη φορά την κόρη της. Οι βελγικές Αρχές επέτρεψαν το επισκεπτήριο, το οποίο θα κρατήσει τρεις ώρες.Η σημερινή πρώτη επαφή της Εύας Καϊλή με το μικρό παιδί της θα γίνει σε ειδική αίθουσα των φυλακών του Χάρεν στο Βέλγιο, όπου κρατείται η μια εκ των πρωταγωνιστών του σκανδά…


Έναν μήνα μετά τη σύλληψη της Εύας Καϊλή για το σκάνδαλο του Qatar-Gate, η 44χρονη τέως Ευρωβουλευτής θα μπορέσει να δει για πρώτη φορά την κόρη της. Οι βελγικές Αρχές επέτρεψαν το επισκεπτήριο, το οποίο θα κρατήσει τρεις ώρες.

Η σημερινή πρώτη επαφή της Εύας Καϊλή με το μικρό παιδί της θα γίνει σε ειδική αίθουσα των φυλακών του Χάρεν στο Βέλγιο, όπου κρατείται η μια εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου διαφθοράς υπέρ του Κατάρ, Qatar Gate.

Η συνάντηση θα έχει διάρκεια μόνο 3 ωρών, ενώ το παρών θα δώσει στο επισκεπτήριο και ο πατέρας της.

  • Οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή και πολλοί διεθνείς οργανισμοί πίεζαν εδώ και καιρό τις βελγικές αρχές να επιτρέψουν στην πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, η οποία είναι προφυλακισμένη για το Qatar Gate, να συναντηθεί με την μόλις δύο ετών κόρη της.
Τελικά οι πιέσεις έπιασαν τόπο και οι βελγικές αρχές είπαν το «ναι», προκειμένου η Καϊλή να δει το παιδί της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.