Δύσκολες ώρες για την Ελισάβετ Μουτάφη και τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή

January 6, 2022


Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Μάνος Νιφλής, ο σύζυγος της Ελισάβετ Μουτάφη, -η οποία είχε πρόσφατα κι ένα ατύχημα- με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε καραντίνα για 7η μέρα σήμερα (6/1).Ο γνωστός δημ…


Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Μάνος Νιφλής, ο σύζυγος της Ελισάβετ Μουτάφη,η οποία είχε πρόσφατα κι ένα ατύχημα– με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε καραντίνα για 7η μέρα σήμερα (6/1).

Οι δηλώσεις του Μάνου Νιφλή για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» για την κατάσταση της υγείας του: «Είμαι στην 7η μέρα καραντίνας, έχω ακόμη μπούκωμα. Ευτυχώς έχω μείνει μόνο σε αυτό με έναν ελαφρύ πονοκέφαλο. Ξεκίνησε με μία κόπωση, όπου για λόγους προληπτικούς ξεκίνησα να κάνω rapid test. Είχα κάνει τρία rapid τεστ αρνητικά και το μοριακό βγήκε θετικό.

Ακολούθησα το πρωτόκολλο που λέει να μείνεις πέντε μέρες σε καραντίνα και πολύ σωστά, την 6η μέρα και πριν βγω από το σπίτι, πήγα να κάνω ακόμη έναν μοριακό έλεγχο. Μου προκάλεσε εντύπωση ότι είχα ακόμη υψηλό ιικό φορτίο, δηλαδή είμαι στο 24 και αναρωτήθηκα αν είναι ασφαλές να βγω έξω. Φυσικά και δεν είναι. Είμαι εμβολιασμένος» κατέληξε ο Μάνος Νιφλής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.