Instapoll: Θα θέλατε να δείτε μια συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση;

January 6, 2022


Η φημολογούμενη κόντρα της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση αποτελεί εδώ και αρκετούς μήνες παρελθόν και οι δύο γυναίκες είναι πλέον πολύ καλές φίλες.Οι θαυμαστές τους μάλιστα ανυπομονούν να δουν, …


Η φημολογούμενη κόντρα της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση αποτελεί εδώ και αρκετούς μήνες παρελθόν και οι δύο γυναίκες είναι πλέον πολύ καλές φίλες.

Οι θαυμαστές τους μάλιστα ανυπομονούν να δουν, πέρα από τις κοινές εξόδους τους που είναι και αρκετές και την πρώτη τους κοινή συνεργασία, μιας και το μόνο που έχουμε δει είναι να τραγουδούν μαζί στο σαλόνι του Νίκου Κοκλώνη.

Εσείς θα θέλατε να τις δείτε από κοινού σε ένα νέο τραγούδι; Μπείτε στο poll που τρέχει τώρα στον προσωπικό λογαριασμό του Youweekly και ψηφίστε!

Instapoll θα θέλατε να δείτε μια συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με την Άννα Βίσση;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Η Βίσση μου είπε “H Βανδή κάνει εμένα ρε, τι να την πάρουμε;”»

Επικό σκηνικό με την Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση στην κάμερα του ΑΝΤ1

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.