Πέτρος Φιλιππίδης: «Πήγαμε να πάρουμε τα χρήματα από το λογαριασμό του και μέσα υπήρχαν…»

January 6, 2022


Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε το πρωί της Πέμπτης (6/1) ο δικηγόρος Αντώνης Κυριαζής, ο οποίος εκπροσωπεί τους οφειλέτες του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα χρήματα που βρέθ…


Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” μίλησε το πρωί της Πέμπτης (6/1) ο δικηγόρος Αντώνης Κυριαζής, ο οποίος εκπροσωπεί τους οφειλέτες του Πέτρου Φιλιππίδη. Ο ίδιος μεταξύ άλλων αποκάλυψε τα χρήματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό του ηθοποιού.

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου για τα χρήματα στους λογαριασμούς του Φιλιππίδη

«Οι οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 140.00ο Ευρώ. Αυτή η υπόθεση είναι από το 2011. Πήγαμε να πάρουμε τα χρήματα από το λογαριασμό του κου. Φιλιππίδη και μέσα υπήρχαν 20 Ευρώ. Έχουμε επιβάλει συντηρητική κατάσχεση ώστε να εξασφαλιστεί η απαίτηση των πελατών μου. Υπάρχουν βεβαιώσεις των τραπεζών που λένε ότι στην πρώτη έχει 5 Ευρώ, στην άλλη 20, ενώ σε κάποιες άλλες τίποτα. Τα χρήματα δε θα τα λάβουμε γιατί απλά ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.