Νικολέττα Βλαβιανού: «Ο Παύλος Χαϊκάλης ένιωθε πάρα πολύ προδομένος μετά τις καταγγελίες»

January 6, 2022


Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (6/1) η Νικολέτα Βλαβιανού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία και την φιλία της με τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος α…


Καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (6/1) η Νικολέτα Βλαβιανού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην γνωριμία και την φιλία της με τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετική καριέρα.

Οι δηλώσεις της Βλαβιανού για τον Χαϊκάλη

«Ο κάθε άνθρωπος δικαιούται να συνεχίζει τη ζωή του. Εδώ πέρα δεν έχουμε κάτι, δεν έχει πάει στον εισαγγελέα. Έχουμε να μιλήσει περίπου τρεις μήνες. Μετά τις καταγγελίες, ένιωθε πάρα πολύ προδομένος από κάποιους ανθρώπους και ένιωθε ότι είναι αδικημένος γιατί πέσανε όλοι πάνω του.

Σε αυτό έχει ένα δίκιο όπως και με την περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη, δεν μπορεί να μπαίνουν όλοι σε ένα τσουβάλι.

Ήταν μια έκρηξη όλο αυτό το πράγμα. Ποιος το περίμενε…Δεν γνώριζα τίποτα ούτε για τον Παύλο. Ο Παύλος μου φέρθηκε πολύ όμορφα σε αυτή την δουλειά. Βέβαια όταν τα άκουσα είπα: “Τι έγινε τώρα εδώ; Πώς συνέβη τώρα αυτό;”» είπε η Νικολέτα Βλαβιανού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.