Μαρία Ζαγοράκη: Η κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη έκλεισε τα 15 και είναι ίδια ο μπαμπάς της

January 6, 2022


Μαρία Ζαγοράκη: Η κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη έκλεισε τα 15 και είναι ίδια ο μπαμπάς της



Η Μαρία Ζαγοράκη, η πρωτότοκη κόρη της Ιωάννας Λίλη και του Θοδωρή Ζαγοράκη, είχε γενέθλια και γιόρτασε μαζί με λίγες και καλές φίλες.


Το πρώην μοντέλο και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και μετρούν 16 χρόνια κοινής πορείας.

Απόλυτη προτεραιότητα του ζευγαριού είναι η οικογένεια που έχει δημιουργήσει, με την 15χρονη κόρη του, Μαρία και τον 12χρονο γιο του.


Η ανάρτηση της Ιωάννας Λίλη για την κόρη της, Μαρία Ζαγοράκη

Πρόσφατα, η Ιωάννα Λίλη, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, δημοσίευσε φωτογραφία της, την οποία τράβηξε ο γιος της.

Μάλιστα, τη φωτογραφία συνόδευσε με τη λεζάντα “SWEET 15 – Γλυκιά μου εφηβεία Χρόνια πολλά Γλυκό μας Μπισκοτάκι??. Φωτογράφος το Λουκουμάκι μας @zagorakis37”.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.