Έκτακτο: Στο νοσοκομείο η Διονυσία Κουκίου

January 6, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μία ανάρτηση στο Instagram έκανε η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου μέσα από την οποία φαίνεται ότι είναι σε δωμάτιο νοσοκομείου.

(a…



Μία ανάρτηση στο Instagram έκανε η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου μέσα από την οποία φαίνεται ότι είναι σε δωμάτιο νοσοκομείου.


Ανήμερα των Φώτων, η Διονυσία Κουκίου έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία ανησύχησε αρκετά τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην Σταρ Ελλάς δημοσίευσε στα Instagram Stories της μια φωτογραφία όπου βρίσκεται ξαπλωμένη σε κρεβάτι νοσοκομείου και έχει ορό στο χέρι της.


Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τον λόγο εισαγωγής της στο νοσοκομείο. Το TLIFE προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Διονυσία Κουκίου, ωστόσο δεν υπήρξε απάντηση.


Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.