Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου

January 6, 2022


Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου



Ποιες είναι οι ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια, αύριο Πέμπτη 6 Ιανουαρίου. Τι προβλέπεται για το ζωδιακό κύκλο σύμφωνα με τους αστρολόγους;


Ζώδια: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου

Οι αυριανές ημερήσιες προβλέψεις, σύμφωνα με τον oroskopo.gr:

ΚΡΙΟΣ: Είσαι διαισθητικός και ενδεχομένως να έρθουν στιγμές, που θα προτιμήσεις την μοναξιά σου. Ήρθε η στιγμή, να ασχοληθείς με τις ανάγκες σου και να ασχοληθείς με πιο ουσιαστικά θέματα, αφήνοντας πίσω ανούσιες και τοξικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Πετυχαίνετε κοινούς στόχους και σκοπούς και μαζί δημιουργείς εποικοδομητικές συμμαχίες! Ήρθε η ώρα, να κοινωνικοποιηθείς με τον τρόπο που επιθυμείς και να εκπληρώσεις τα σχέδια και όνειρα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενδεχομένως να επαναξιολογήσεις την στάση σου στις κοινωνικές σου επαφές και να βελτιώσεις τα πάντα, προκειμένου να προχωρήσεις πιο εύκολα στους στόχους σας, κερδίζοντας ξανά τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις διάθεση για περιπέτεια, για να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και για να κάνεις διαφορετικά πράγματα απ’ ό,τι συνήθως, την σημερινή ημέρα.


ΛΕΩΝ: Πλέον αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων και μπορείς έτσι, να βρεις ωφέλιμες λύσεις. Να εμπιστεύεσαι την διορατικότητα σου και βγαίνεις κερδισμένος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τώρα είναι η ιδανική ώρα, να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε όλες τις σημαντικές σου συναναστροφές και επαφές.

ΖΥΓΟΣ: Οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές για εσένα και για το λόγο αυτό, φροντίζεις να τις τακτοποιείς, σε κάθε ευκαιρία. Κατάλληλη ημέρα για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή και άσκηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν περιορίσεις την τάση σου για έπαρση και εγωισμό, θα καταφέρεις σήμερα να τραβήξεις όλον τον θαυμασμό επάνω σου, όσον αφορά την κοινωνική ζωή.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταφέρνεις να ξέρεις από πριν το τι κρύβει ο καθένας μέσα από τα λόγια του, γεγονός που εξυπηρετεί τους σκοπούς σου. Ήρθε η στιγμή, να ετοιμάσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στις κοινωνικές σου επαφές και συναναστροφές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είσαι πολύ ικανός να κρίνεις σωστά τους άλλους. να ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και με ό,τι έχει αξία για εσένα.

ΙΧΘΥΣ: Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα σου προσφέρει σίγουρα ενισχυμένη αυτοπεποίθηση, όπως και διάθεση για καινούργια ξεκινήματα.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.