Μέγκι Ντρίο σε Μάρα Μεϊμαρίδη: «Δεν είμαστε σκυλιά οι Αλβανοί, είμαστε άνθρωποι»

January 6, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Μέγκι Ντρίο ξέσπασε κατά της Μάρας Μεϊμαρίδη αναφορικά με την ρατσιστική δήλωση που έκανε εναντίον του Χρήστου Σαντικάι, ο οποίος κατάγεται απ…



Η Μέγκι Ντρίο ξέσπασε κατά της Μάρας Μεϊμαρίδη αναφορικά με την ρατσιστική δήλωση που έκανε εναντίον του Χρήστου Σαντικάι, ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία.


Το γνωστό μοντέλο, που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή της στο GNTM, μιλώντας στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, σχολίασε τη δήλωση της Μάρας Μεϊμαρίδη, υπογραμμίζοντας «είναι τραγικό για μία γυναίκα σε τέτοια ηλικία, που την στηρίξαμε τόσο και τη βάλαμε σε ριάλιτι. Ωραία παραδείγματα δίνουμε στην τηλεόραση, ωραία ράτσα οι Αλβανοί. Τι ράτσα; Δεν είμαστε σκυλιά, είμαστε άνθρωποι. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ακούσει από μία ηλικιωμένη γυναίκα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο τηλεοπτικό φάουλ. Είναι άνθρωποι, δεν είμαστε ούτε σκυλάκια, ούτε γατάκια».

Όσον αφορά την κατάσταση υγείας του πατέρα της, μετά την απώλεια της μητέρας της, η Μέγκι Ντρίο επεσήμανε «ο πατέρας μου είναι σε δύσκολη κατάσταση. Είναι αναμενόμενο, αφού έχει χάσει τη σύντροφό του. Του φαίνεται άδειο το σπίτι και όλα τον πειράζουν. Χάθηκε η μητέρα μου και χάθηκε ο κυρίαρχος του σπιτιού».


Από θαύμα ζει η Μέγκι Ντρίο

Τέλος, αποκάλυψε ένα ατύχημα που είχε λίγο μετά το θάνατο της μητέρας της, σημειώνοντας «εγώ από θαύμα ζω, με έσωσε η μητέρα μου. Έπεσα πάνω σε μία κολώνα, σε λεωφόρο. Δε θυμάμαι τίποτα, έχασα τις αισθήσεις μου, χτύπησα το κεφάλι μου. Ήταν κατευθείαν μετά το θάνατο της μητέρας μου, δε μπορούσα να συγκεντρωθώ στην οδήγηση».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.