Αποκάλυψη – Ο Μαμαλάκης ζεί απο θαύμα. Κόλλησε μικρόβιο, του δημιούργησε σηπτικό σοκ και…

January 5, 2023


Ο Ηλίας Μαμαλάκης, ζεί απο θαύμα… μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Ο σέφ μίλησε στο star και εξήγησε τι ακριβώς ήταν αυτό που τον οδήγησε στην εντατική.  «Πέρασα πολύ δύσκολη περίπτωση. Άρπαξα ένα μικρόβιο, το οποίο με ταλαιπώρησε πολύ, αλλά τώρα είμαι μάχιμος. Μου δημιούργησε ένα σηπτικό σοκ και σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί. Η πίεση έπεσε πάρα πολύ χαμηλά και με οδήγ…


Ο Ηλίας Μαμαλάκης, ζεί απο θαύμα… μετά τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του. Ο σέφ μίλησε στο star και εξήγησε τι ακριβώς ήταν αυτό που τον οδήγησε στην εντατική.

 

  • Νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Κύπρου και μάλιστα εισήχθη στη MEΘ. Όπως έγινε γνωστό έπαθε μία τροφική δηλητηρίαση, η οποία του προκάλεσε έντονα συμπτώματα

 

«Πέρασα πολύ δύσκολη περίπτωση. Άρπαξα ένα μικρόβιο, το οποίο με ταλαιπώρησε πολύ, αλλά τώρα είμαι μάχιμος. Μου δημιούργησε ένα σηπτικό σοκ και σταμάτησαν να δουλεύουν οι νεφροί. Η πίεση έπεσε πάρα πολύ χαμηλά και με οδήγησαν αμέσως στην εντατική. Αυτό με έσωσε. Αν δεν με πήγαιναν στα επείγοντα, πιθανόν να μην ζούσα τώρα». κατέληξε ο μάγειρας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.