Μπράβο στην Νάργες – Μας δείχνει το σώμα της τρείς μήνες μετά την γέννηση του παιδιού της

January 5, 2023


Οι περισσότερες πληρώνουν συνδρομές για εφαρμογές και φίλτρα. Για να δείξουν ειδικά μετά την γέννηση των παιδιών τους ότι επανήλθαν στα κιλά τους άμεσα. Η ψηφιακή “αλήθεια” βεβαίως απέχει απο την πραγματικότητα. Και η Νάργες μας την δείχνει και δεν κολλάει. Τρείς μήνες μετά την γέννηση του παιδιού της δείχνει το σώμα της. Έχει παραπάνω κιλά… που είναι απολύτως λογικό και σήμερα π…


Οι περισσότερες πληρώνουν συνδρομές για εφαρμογές και φίλτρα. Για να δείξουν ειδικά μετά την γέννηση των παιδιών τους ότι επανήλθαν στα κιλά τους άμεσα. Η ψηφιακή “αλήθεια” βεβαίως απέχει απο την πραγματικότητα. Και η Νάργες μας την δείχνει και δεν κολλάει. 

Τρείς μήνες μετά την γέννηση του παιδιού της δείχνει το σώμα της. Έχει παραπάνω κιλά… που είναι απολύτως λογικό και σήμερα πέρασε την πόρτα του γuμναστηρίου για να μπεί σε πρόγραμμα.

Δείτε την:

 

 

 


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.