Τζένη Μπαλατσινού: Πρώτη ημέρα στο γραφείο για το 2022 – Δέχτηκε την πιο γλυκιά καλημέρα

January 5, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Τζένη Μπαλατσινού μετά τις διακοπές με την οικογένειά της την περίοδο των Χριστουγέννων, επέστρεψε και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσει…



Η Τζένη Μπαλατσινού μετά τις διακοπές με την οικογένειά της την περίοδο των Χριστουγέννων, επέστρεψε και πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.


Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μας δείχνει για πρώτη φορά το γραφείο της, όπου και την καλωσόρισε ο σκυλάκος της, ο «Ηρακλής».

Τζένη Μπαλατσινού: Η επιστροφή στις επαγγελματικές υποχρεώσεις

«Στο γραφείο η πρώτη καλημέρα του 2022» έγραψε το πρώην μοντέλο στη λεζάντα της φωτογραφίας και δέχτηκε τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων για το νέο έτος.


Υπενθυμίζουμε ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον γιο τους Παναγιώτη – Αντώνη, βρέθηκαν τις ημέρες στο εορτών στο Μέτσοβο.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.