Τζένη Μπότση: Το πρώτο της μήνυμα μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και η τρυφερή φωτογραφία της κόρης της

January 5, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Τζένη Μπότση αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή της, πως η κόρη της, Αλίκη νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες στο νοσοκομείο.

(adsbygoogle = wind…



Η Τζένη Μπότση αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή της, πως η κόρη της, Αλίκη νοσηλεύτηκε για πέντε μέρες στο νοσοκομείο.


Όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, η κόρη της συνεργάστηκε άψογα με τους γιατρούς στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω ασθενείας, κάνοντας «υπερήφανους τη μαμά και τον μπαμπά».

Τζένη Μπότση: Η ανάρτηση για την κόρη της

Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Η πρώτη φωτογραφία της χρονιάς ανήκει στο πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο!!! που κατάφερε να περάσει αξέχαστα 5 μέρες στο νοσοκομείο, κάνοντας τη μαμά και τον μπαμπά της, για μια ακόμα φορά, περήφανους για τον τρόπο με τον οποίο συνεργάστηκε! Αλλάξαμε λοιπόν χρονιά εκεί…. Μαζί με τους υπέροχους γιατρούς και το ακούραστο και πάντα χαμογελαστό προσωπικό….


Η Αλίκη τους θυμάται όλους, τη Μιμή, την Άννα, τον Χάρη και πάνω απ´ όλους τη Μαρία με το μονόκερο…, εγώ θα προσθέσω τη Γιούλη, που ήταν η δύναμη μου. Δεν περιμένω να διαβάσουν αυτές τις γραμμές αυτοί οι άνθρωποι, όμως τους στέλνουμε την αγάπη μας και τον σεβασμό μας! Και τώρα που εγώ βρέθηκα θετική, η Αλίκη μου λέει να πάρω κι εγώ σιροπάκι για να γίνω καλά…

Είναι για όλους μας μια δύσκολη περίοδος, πάμε με όρεξη να ρουφήξουμε το 22!!!! Και επειδή διαβάζω συχνά ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο να σας θυμίσω ότι ένα πράγμα είναι: η αγάπη!!! Και είναι στο χέρι μας να την εξαπλώσουμε παντού! Καλή μας χρονιά λοιπόν!».



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.