«Ο ένας περιμένει τον άλλον στη γωνία»: Η Βάσω Λασκαράκη απαντά στην Εριέττα Κούρκουλου μετά τον σάλο

January 5, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βάσω Λασκαράκη: Στο Πρωινό του Ant1 φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 5/1 η γνωστή ηθοποιός. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που δημιου…



Βάσω Λασκαράκη: Στο Πρωινό του Ant1 φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης 5/1 η γνωστή ηθοποιός. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με την Εριέττα Κούρκουλου κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε με τα νεογέννητα κουτάβια της.


Βάσω Λασκαράκη: Απόσπασμα από τα όσα είπε στην εκπομπή

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός είπε: «Εντάξει, στενοχωρήθηκα γιατί εγώ το πήρα χαμπάρι μετά από δύο ημέρες. Ήμουν στο γύρισμα και δούλευα, δηλαδή δεν είναι ότι είμαι πάνω από το Instagram όλη τη μέρα για να βλέπω τι γίνεται. Λίγο ξαφνιάστηκα με την αγριότητα όλων αυτών. Δεν πρόλαβα τον άντρα μου, ο οποίος απάντησε. Ήταν μία δική του απόφαση ότι “εγώ θα απαντήσω” ας πούμε κι όταν το κατάλαβα, είπα “ωχ”».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θεώρησα ότι έκανα κάτι κακό. Αναγνωρίζω ότι υπάρχει πρόβλημα με τα αδέσποτα, από την άλλη είναι μία άλλη ιστορία, το δικό μου σκυλί. Εγώ δεν έκανα κανένα εμπόριο σκυλιών, το σκυλί είναι δικό μου, έτυχε αυτή η εγκυμοσύνη και από εκεί και πέρα τα πράγματα λύθηκαν παρασκηνιακά. Δεν είναι όλα να λέγονται δημόσια. Δε μπορείς να βγαίνεις να κάνεις λαϊκό δικαστήριο, δεν υπάρχει λόγος».

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.