Γλυκά Νερά: Η γνωριμία του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τη 19χρονη Καρολάιν και η φιλία με τον 32χρονο πιλότο

January 5, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν την άγνωστη σχέση που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο από τα Γλυκά Νερά.

(adsbyg…



Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν την άγνωστη σχέση που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο από τα Γλυκά Νερά.


Πώς συνδέεται ο Στάθης και η Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά;

Την απάντηση έδωσε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 5/1.

Τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την εφημερίδα ONtime, η Αλόννησος είναι ανάστατη με τις φήμες να φουντώνουν γύρω από τη σχέση που διατηρούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τον γυναικοκτόνο των Γλυκών Νερών, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Πέρα από αυτό το περιστατικό, το σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου απέχει μόλις 300 μέτρα από το σπίτι όπου έμενε η Καρολάιν.


Ακόμα, οι δύο άντρες είχαν και κοινά χόμπι. Στάθης και Μπάμπης λάτρευαν να κάνουν μαζί καταδύσεις.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.