Ερωτευμένη η Αθηνά Ευμορφιάδη του Survivor: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφός της

January 5, 2022


Είναι αναμφίβολα ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας των Διασήμων και όχι άδικα. Ο λόγος για την Αθηνά Ευμορφιάδη, την Πρωταθλήτρια Kick Boxing του Survivor που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Tι συμβαί…


Είναι αναμφίβολα ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας των Διασήμων και όχι άδικα. Ο λόγος για την Αθηνά Ευμορφιάδη, την Πρωταθλήτρια Kick Boxing του Survivor που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Tι συμβαίνει όμως στην προσωπική της ζωή.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο άφησε πίσω τον σύντροφό της που τη στηρίζει και την παρακολουθεί ανελλιπώς στο ριάλιτι επιβίωσης. Η διάσημη αθλήτρια είναι 30 χρόνων, έχει ύψος 1,80 και αγωνίζεται επαγγελματικά στην κατηγορία 64-67 κιλά. Η Αθηνά Ευμορφιάδη είναι μαχήτρια και δεν το βάζει εύκολα κάτω. Ποιος είναι ο άνδρας που έχει κερδίσει την καρδιά της. Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr!


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.