Αποκάλυψη βόμβα Κατερίνας Καινούργου για τα ερωτiκά της: «Είμαι…»

January 5, 2022


Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια του Alpha αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές της, εξομολογήθηκε πως είναι κάπως περίεργα αυτό το διάστημα. Ενώ, …


Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια του Alpha αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές της, εξομολογήθηκε πως είναι κάπως περίεργα αυτό το διάστημα. Ενώ, πριν από λίγες ημέρες η όμορφη παρουσιάστρια είχε μία απρόσμενη συνάντηση!

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια με τους συνεργάτες της σχετικά με τους λογαριασμούς της στα social media αλλά και την προσωπική της κατάσταση που έχει δηλώσει στο προφίλ της. «Στο Instagram μπορώ να γράψω it’s complicated; Στο Instagram δεν το έχουμε αυτό; Γενικότερα μου αρέσει αυτό. Είμαι σε μία φάση της ζωής μου που είμαι περίεργα» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Όχι παιδιά, μέσα μου είμαι it’s complicated! Μέσα μου είμαι περίεργα. Θα σας έλεγα τώρα τι είμαι… Προς το παρόν είμαι μια χαρά και υγιής».

Κατερίνα Καινούργου

Σοκαρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτό είναι ανησυχητικό, είναι συγκλονιστικό»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα προβλήθηκαν οι τελευταίες δηλώσεις της καταγγέλλουσας στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του βίντεο, ξέσπασε λέγοντας:

«Θέλετε να σας πω τι έχει συμβεί μετά από αυτή την ιστορία, τι άκουγα σήμερα το πρωί στον Μελωδία. Ήταν λοιπόν οι δυο παρουσιαστές και έλεγαν το εξής, ότι συζητούσαν με κάποιους γονείς, αυτό το Σαββατοκύριακο και αυτό που θλίβει είναι ότι μετά από αυτήν την ιστορία έχουν τρομάξει οι γονείς μικρών παιδιών και ανήλικων, φοβούνται για το μέσον που φλερτάρουν πια και δυστυχώς αν δεν στείλουν φωτογραφίες δεν θεωρείται και φλερτ. Αυτό είναι ανησυχητικό, είναι συγκλονιστικό», έλεγε έξαλλη παρουσιάστρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.