Ανατριχιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Είχα μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι… 3 μήνες ζωής!» (Video)

January 5, 2022


Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μεταξύ άλλων ανατρίχιασε μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον καρκίνο αλλά και πως τον αντιμετώπισε.«Έγινα πραγ…


Στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος και μεταξύ άλλων ανατρίχιασε μιλώντας για την περιπέτεια υγείας που πέρασε με τον καρκίνο αλλά και πως τον αντιμετώπισε.

«Έγινα πραγματιστής κι είπα ότι θα το διαχειριστώ. Είχα ψυχραιμία. Ήταν πολύ δύσκολος κι επικίνδυνος καρκίνος. Ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκαλί, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής. Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Αν είχαν βγει έξω τα καρκινικά κύτταρα, ήταν τελειωμένο. Αφαιρέσαμε το νεφρό, όπως ήταν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.