Σοκάρουν οι απειλές σε Έλληνα Youtuber: «Θα φας 50 μαχαιριές, είσαι νεκρός» – Καταγγέλλει αδιαφορία από την ΕΛΑΣ

January 5, 2022


Σοβαρές απειλές για τη ζωή του και της οικογένειάς του δέχεται Έλληνας YouTuber που ανεβάζει βίντεο με “unboxing” διάφορων προϊόντων.Πρόκειται για τον Unboxing Specialist, ο οποίος με βίντεο που κοινο…


Σοβαρές απειλές για τη ζωή του και της οικογένειάς του δέχεται Έλληνας YouTuber που ανεβάζει βίντεο με “unboxing” διάφορων προϊόντων.

Πρόκειται για τον Unboxing Specialist, ο οποίος με βίντεο που κοινοποίησε χθες (3/1) γνωστοποιεί το παραπάνω, που εκτυλίσσεται από λίγο πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με email που δέχεται.

YouTube: Kατεβάζει όλα τα παραπλανητικά βίντεο για κάθε είδος εμβολίου

γιουτιουμπ-απειλεσ

Ο ίδιος έχει ενημερώσει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία σύμφωνα με τον YouTuber τον προέτρεψε να καταθέσει μήνυση. Έτσι, μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου την στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Όπως καταγγέλλει, δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση από τις Αρχές για την υπόθεση ή έστω κάποιες οδηγίες, ενώ συνεχίζει να λαμβάνει τα εν λόγω μηνύματα.

Τα σοκαριστικά μηνύματα

Στα email που λαμβάνει, άγνωστος αποστολέας τού ζητάει να κατεβάσει συγκεκριμένα βίντεο, «αλλιώς θα τον σκοτώσει». Μάλιστα, του δίνει διορία έως 48 ώρες.

«Σωτήρη σβήσε όλα τα βίντεο που προτρέπεις τον κόσμο να βάλει κάμερες ΠΑΡΑΝΟΜΑ να παρακολουθούν δημόσιο χώρο. Σου δίνουμε 48 ώρες να το κάνεις αλλιώς ερχόμαστε να σε μαχαιρώσουμε στον λαιμό και θα στο κόψουμε», αναφέρει το πρώτο μήνυμα που έλαβε ο YouTuber στις 28 Δεκεμβρίου.

«Δεν κατέβασες κανένα βίντεο (..). Θα φας 50 μαχαιριές παντού. Είσαι νεκρός γ*** την π****** τη μάνα σου. Παρακολουθούμε και την γυναίκα σου, ξέρουμε τα αυτοκίνητά σου και πού μένεις. Ερχόμαστε είσαι νεκρός», αναφέρεται σε μήνυμα που πήρε δύο ημέρες μετά.

«Ρε μου****** συνεχίζεις να ανεβάζεις βίντεο με κάμερες παντού; Κατέβασέ τα όλα. Βγάλτα αν θες να ζήσεις και μην ξανά ανεβάσεις τίποτα που***** γιε θα σε μαχαιρώσουμε μέχρι θανάτου ξέρουμε πού μένεις σε παρακολουθούμε.

Στις νέες ανθρωποκτονίες οι δολοφόνοι ενημερώνουν τα θύματα. Να θυμάσαι αυτό το μήνυμα», γράφει το τελευταίο email που έλαβε μόλις χθες.

Σημειώνεται πως το τελευταίο email είχε τίτλο «Θα σε μαχαιρώσουμε μπροστά στη γυναίκα σου».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.