Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Κρατούσε αρχείο από κάθε σύντροφό του

January 5, 2022


«Φωτιά» έχουν πάρει οι διαδικασίες γύρω από την υπόθεση της διαρροής ροζ βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από ερωτiκές σκηνές με συντρόφους του, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν σε πολλά μέτωπα. Από νέες…


«Φωτιά» έχουν πάρει οι διαδικασίες γύρω από την υπόθεση της διαρροής ροζ βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από ερωτiκές σκηνές με συντρόφους του, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν σε πολλά μέτωπα. Από νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μέχρι τις έρευνες της αστυνομίας, η διερεύνηση της υπόθεσης φαίνεται πως μπαίνει στην τελική της ευθείας.

«Είχε στον υπολογιστή του ξεχωριστούς φακέλους με τα ονόματα γυναικών»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 28χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα του γνωστού παρουσιαστή, κατέθεσε στην αστυνομία, ότι το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα κρατούσε αρχείο στον προσωπικό του υπολογιστή με υλικό σeξουαλικού περιεχομένου, ταξινομημένα σε φακέλους, με τα ονοματεπώνυμα διαφόρων γυναικών που συμμετείχαν στα επίμαχα βίντεο που είχαν τη μορφή revenge porn. Μάλιστα, η καταγγέλλουσα ανέφερε στις Αρχές, ότι πολύ πιθανό, όλα ή κάποια από αυτά τα βίντεο να βρίσκονταν αναρτημένα σε ιστοσελίδες ποpνογραφικού περιεχομένου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.