Κορωνοϊός: Με rapid test η αναρρωτική άδεια για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους

January 5, 2022


Αλλαγές στη χορήγηση αναρρωτικής άδειας σε εργαζομένους που έχουν νοσήσει με κορωνοϊό, εν μέσω της τεράστιας διασποράς της μετάλλαξης Όμικρον, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Συγκεκριμένα,…


Αλλαγές στη χορήγηση αναρρωτικής άδειας σε εργαζομένους που έχουν νοσήσει με κορωνοϊό, εν μέσω της τεράστιας διασποράς της μετάλλαξης Όμικρον, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης. Συγκεκριμένα, ανεξαρτήτως αν ο εργαζόμενος είναι εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος, θα μπορεί να απουσιάσει από την εργασία του και να πάρει αναρρωτική άδεια με θετικό rapid test.

Ο κ. Πλεύρης σημείωσε ότι «τα αυξημένα κρούσματα μας υποχρεώνουν να αλλάξουμε τον τρόπο που χορηγείται το πιστοποιητικό νόσησης». Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε ότι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι θα πρέπει να επιβεβαιώνουν το θετικό rapid test με μοριακό τεστ για να λάβουν το πιστοποιητικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.