Άγιος Παντελεήμονας: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 30χρονης, «Ήθελε να με σκοτώσει, έκλαιγε το παιδί μου»

January 5, 2022


Άγιος Παντελεήμονας: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 30χρονης, «Ήθελε να με σκοτώσει, έκλαιγε το παιδί μου»



Συγκλονίζει η μαρτυρία της 30χρονης: «Ήθελε να με σκοτώσει, έκλαιγε το παιδί μου»


Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 34χρονου Αιγύπτιου στον Άγιο Παντελεήμονα, περιέγραψε στην εκπομπή «Tlive», η 30χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα αρπαγής και ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tlive», η 30χρονη γυναίκα ανέφερε:

«Μπήκε από τη βεράντα στο σπίτι και με πήρε με το ζόρι με μαχαίρι και με τράβηξε από τα μαλλιά σαν σκυλί. Μετά σταμάτησε ένα ταξί μπήκαμε μέσα και αυτός ήταν δίπλα με ένα μαχαίρι για να μην μπορώ να ζητήσω βοήθεια.


Μαρτυρία 30χρονης: «Έδειχνε στο παιδί μου τον ξυλοδαρμό, ήθελε να με σκοτώσει»

Φτάσαμε στο σπίτι του και αυτός άρχισε να με χτυπάει με μπουνιές στο κεφάλι και μετά με το μαχαίρι… Ήθελε να με σκοτώσει. Έσπασε και τον ναργιλέ και με το λάστιχο με έδερνε σε όλο το σώμα και το κεφάλι. Όταν χτύπησε το κουδούνι η αστυνομία με πήγε στην κρεβατοκάμαρα, μου άλλαξε ρούχα με το ζόρι για να μην φαίνεται το αίμα. Εκείνη την στιγμή καταλαβαίνει ότι η αστυνομία προσπαθούσε να μπει από την βεράντα και τότε πήγε μέσα στην κουζίνα, πήρε την μπουκάλα από το γκάζι, το άνοιξε και πήρε έναν αναπτήρα για να τον ανάψει και να γίνει έκρηξη. Είπε μπροστά στην αστυνομία ότι εγώ είμαι η γυναίκα του και μπορεί να με κάνει ό,τι θέλει. Έλεγε ότι η Ελλάδα δεν έχει νόμους και ότι μπορεί να με σκοτώσει και να βγει και με κεφάλι μου στα χέρια και να πει ότι είναι ένας άνδρας από την Αίγυπτο.

Άνοιξε το live στο δικό μου facebook για να δουν οι φίλοι τι μου κάνει. Πήρε και το παιδί μου από το messenger που είναι 7 χρονών και του έδειχνε τι μου κάνει και πως με χτυπάει. Μετά του είπε φύγε και έσπασε στη συνέχεια το κινητό μου. Με είδε ο γιος μου μέσα στα αίματα, και άρχισε να κλαίει το παιδί μου και να φωνάζει».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.