Άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό της Φίνου – Mε αυτά τα χρήματα θα περνούσα την εβδομάδα μου»

January 5, 2022


Χάθηκαν τα χρήματα της Καίτης Φίνου από τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό εξηγώντας τις τραπεζικές της κινήσεις, αλλά και την fake ιστοσελίδα η οποία ήταν σχεδόν ίδια μ…


Χάθηκαν τα χρήματα της Καίτης Φίνου από τον τραπεζικό της λογαριασμό. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό εξηγώντας τις τραπεζικές της κινήσεις, αλλά και την fake ιστοσελίδα η οποία ήταν σχεδόν ίδια με την ιστοσελίδα της τράπεζας.

«Δεν είχα ποτέ μου τραπεζικές κάρτες, έβγαλα λόγω κορονοϊού και δεν ήξερα τι συμβαίνει, δεν είχα ενημερωθεί και δεν είχε διαβάσει e-mail, δεν γνώριζα τίποτα. Χθες μου βάλανε στον λογαριασμό κάποια χρήματα και μέσα σε λίγα λεπτά αυτά τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Δεν ήταν μεγάλο το ποσό αλλά ήταν τα χρήματα με τα οποία θα περνούσα την εβδομάδα μου», ανέφερε αρχικά η Καίτη Φίνου.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Επικοινώνησα και μέσα από τα social media και κατάλαβα πως πολλοί την έχουν πατήσει και πολλοί με βγάλανε και χαζή γιατί εγώ δεν ήξερα ότι έχουν αντιγράψει την ιστοσελίδα της τράπεζας».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.