Αδυνάτισε, έγινε μοντέλο, τα άλλαξε όλα. Ο Διονύσης Μακρής του Dream Show, σήμερα θα κέρδιζε και το GNTM

January 4, 2022


Αδυνάτισε, έγινε μοντέλο, τα άλλαξε όλα. Ο Διονύσης Μακρής του Dream Show, σήμερα θα κέρδιζε και το GNTM



Μπορεί να έχουν περάσει 17 χρόνια από το Dream Show όμως ο Διονύσης Μακρής είναι χαραγμένος στις μνήμες των Ελλήνων τόσα χρόνια μετά.


Τον Διονύση Μακρή τον γνωρίσαμε το 2005 μέσα από την συμμετοχή του στο «Dreamshow» στον Alpha και μπορεί να μην ήταν ο νικητής, αλλά κατάφερε να ξεχωρίσει και να βρεθεί γρήγορα με δισκογραφία.

Μάλιστα το πρώτο του τραγούδι «Ήταν η ζωή μου κόλαση» είχε προκαλέσει χαμό τότε.

Σήμερα ο τραγουδιστής είναι 40 ετών και συνεχίζει να ασχολείται με το τραγούδι.

Δείτε πώς είναι σήμερα

Διονύσης Μακρής: Η μάχη με την κατάθλιψη και η «πόρτα»

Τα τελευταία χρόνια όπως αναφέρει η espresso ήταν μια δοκιμασία για τις αντοχές του, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές. Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η «μισόκλειστη» πόρτα της showbiz και οι σχεδόν ανύπαρκτες τηλεοπτικές προσκλήσεις συνέβαλαν στο να πάθει κατάθλιψη και να πάρει αρκετό βάρος. Με τη βοήθεια της οικογένειάς του, ωστόσο, το ξεπέρασε, ξαναβρήκε τη φόρμα του και σήμερα ο Διονύσης Μακρής συνεχίζει την καριέρα του κάνοντας lives ανά την Ελλάδα και στην ομογένεια. Ο καλλιτέχνης αγωνίζεται να «κρατηθεί» στο μουσικό στερέωμα κυκλοφορώντας νέα τραγούδια, τα οποία δυστυχώς δεν τυγχάνουν της απήχησης του παρελθόντος στο ραδιόφωνο.


Η κατάθλιψη δεν ήταν η μόνη δυσκολία που αντιμετώπισε στη ζωή του ο Διονύσης Μακρής. Σε ηλικία 22 χρονών, όταν πρωτοκατέβηκε στην Αθήνα κυνηγώντας με πείσμα το όνειρό του, έχασε τον πατέρα του, γεγονός που του στοίχισε πολύ. Ήταν ο μέντοράς του, όπως είχε δηλώσει ο τραγουδιστής.

«Έκανα αρκετά λάθη – Είχα έπαρση»

Ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2017 στην Ναταλία Γερμανού και στο «Επιτέλους σαββατοκύριακο» αποκάλυψε πως μέρος των πραγμάτων που έφταιξαν που δεν συνεχίστηκε έτσι η πορεία του, ήταν η δική του έπαρση, αλλά και οι λάθος άνθρωποι που είχε δίπλα του και το ανακάλυψε αργά.

«Αρκετά πράγματα πήγαν λάθος. Ξέρουμε όλοι μας ότι σε έναν τραγουδιστή υπάρχουν συνεργάτες. Έχει ο καθένας τον μάνατζερ, τον επιχειρηματία, τον στυλίστα που όλοι εκείνοι δουλεύουν για τον τραγουδιστή. Εγώ ίσως έκανα λάθη με πολλούς από τους συνεργάτες που είχα γύρω μου. Είχα λάθος ανθρώπους δίπλα μου.


Νομίζω ότι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος που είχα, είχε άλλα συμφέροντα και το κατάλαβα αργά. Αυτό είναι ένα κομμάτι, αλλά έκανα κι εγώ τεράστια λάθη στην συμπεριφορά μου, γιατί είχα έπαρση. Πίστευα ότι ό,τι πω εγώ είναι το σωστό. Δεν την ψώνισα ποτέ, αλλά θεωρούσα ότι αυτό που λέω εγώ είναι το σωστό και ότι έχω την εμπειρία την τεράστια να σας πω εγώ τι θα γίνει, δεν θα μου πείτε εσείς.

Ο κόσμος αν δεν σε δει στην τηλεόραση, αν δεν σε ακούσει στο ραδιόφωνο, σήμερα αν δε σε δει στα social, λέει χάθηκες. Στην πραγματικότητα εγώ δούλευα, απλά δεν ήμουν στην Αθήνα, έκανα live στην περιφέρεια και έβγαζα singles», ανέφερε ο Διονύσης Μακρής.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.