Άγγελος Λάτσιος: Έτσι πέρασε τις πρώτες ημέρες του 2022 – Οι χειμερινές διακοπές του γιου της Ελένης Μενεγάκη

January 4, 2022


Άγγελος Λάτσιος: Έτσι πέρασε τις πρώτες ημέρες του 2022 – Οι χειμερινές διακοπές του γιου της Ελένης Μενεγάκη



Σε παραλία πέρασε τις πρώτες μέρες του χρόνου ο Άγγελος Λάτσιος καθώς όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις του είναι χειμερινός κολυμβητής.


Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Άγγελος Λάτσιος όπου απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες του νέου έτους με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του και μόνος τους αλλά και με τους φίλους του.

Ο Άγγελος Λάτσιος αυτή τη φορά θέλησε να μας δείξει πως υποδέχτηκε το νέο έτος δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του. Στη φωτογραφία τον βλέπουμε να ποζάρει στην παραλία, όπου βρέθηκε για να απολαύσει τις πρώτες του βουτιές για το 2022.


«2 Ιανουαρίου στην Ελλάδα», έγραψε ο μικρός Λάτσιος στη λεζάντα της ανάρτησής του.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.