Χρήστος Δάντης: «Ο αδερφός μου έμεινε στον τόπο στο σπίτι του, δεν συνειδητοποιούσε την κατάχρηση»

January 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνέντευξη στην εκπομπή Love It και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος μίλησε για την απώλεια του αδερφού του, Σάβ…



Συνέντευξη στην εκπομπή Love It και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος μίλησε για την απώλεια του αδερφού του, Σάββα Αξιώτη.


«Ο αδερφός μου “έφυγε” το καλοκαίρι. Ήταν κάτι που λίγο-πολύ το περίμενε η οικογένεια γιατί είχε θέματα ψυχολογικά. Τον ψάχναμε συνέχεια και δεν τον βρίσκαμε. Ήταν κλεισμένος στον εαυτό του και στο σπίτι του», ανέφερε αρχικά.


«Ήξερα πως δεν είχε συνειδητοποιήσει πως μεγάλωσε για να μην πίνει έξι καφέδες την ημέρα και να καπνίζει τέσσερα πακέτα. Ήταν αρκετά μεγαλύτερος… 71 χρονών. Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτήν την κατάχρηση κι έμεινε ο φουκαράς στον τόπο στο σπίτι του από καρδιά», κατέληξε ο Χρήστος Δάντης.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.