Συγκινεί ο Τάκης Ζαχαράτος: «Δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω αυτήν την απώλεια, δεν είχα προετοιμαστεί»

January 4, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στην εκπομπή Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος ήταν καλεσμένος ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε για την απώλεια της μητέρας του και πόσο βαθιά το…



Στην εκπομπή Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος ήταν καλεσμένος ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε για την απώλεια της μητέρας του και πόσο βαθιά τον έχει επηρεάσει.


Απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

«Ήμουν σε κατάσταση που δεν καταλάβαινα πως με λένε, τι είμαι και γιατί υπάρχω. Αποσυντονισμένος. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη, ήμουν αλλού για αλλού. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ζήσω αυτήν την απώλεια. Ήταν κάτι που δεν είχα προετοιμάσει τον εαυτό μου να το δεχτεί», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.


«Με τα χρόνια έχω μάθει κάτι να μην περιμένω κάτι έξω από εμένα να με κάνει καλύτερο ή να με συνεφέρει γιατί μόνο ο εαυτός σου μπορεί να σε πάρει από το χέρι και να σε σηκώσει. Όταν δεν είμαι καλά πρώτα από όλα δεν πιέζω τον εαυτό μου να είναι. Λέω πόσο χάλια μπορεί να είμαι. Όταν αντιστέκεσαι σε αυτό το πράγμα, μεγαλώνει», πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.