Ρένια Λουϊζίδου: «Οι δύο αποβολές ήταν ένα πολύ δύσκολο πράγμα για μένα….»

January 4, 2022


Στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη «Μαμά-δες», στην συχνότητα της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένη η Ρένια Λουϊζίδου το Σάββατο 01/01. Η ηθοποιός έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για τη δουλειά της κ…


Στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη «Μαμά-δες», στην συχνότητα της ΕΡΤ, βρέθηκε καλεσμένη η Ρένια Λουϊζίδου το Σάββατο 01/01. Η ηθοποιός έδωσε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για τη δουλειά της και την οικογένειά της.

Η ίδια, έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις αποβολές τις οποίες είχε πριν αποκτήσει τελικά τον γιό της, όμως στα πλαίσια της εκπομπής που ασχολείται με την μητρότητα, δεν δίστασε να αναφερθεί ξανά στο γεγονός για να δώσει θάρρος στις νέες μανούλες που προσπαθούν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Ρένιας Λουϊζίδου για την προσωπική της ζωή

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε για τον άνθρωπό της και το μοντέλο της οικογένειας που έχουν δημιουργήσει: «Γνωριστήκαμε σε διακοπές στη Σίφνο εντελώς τυχαία. Ήταν Πάσχα, μέναμε σε διπλανά δωμάτια, βγήκαμε έξω να δούμε τα βαρελότα και γνωριστήκαμε. Στην αρχή ήταν δύσκολο γιατί είχαμε διαφορετικές καθημερινότητες. Κάναμε βήματα σύγκλισης και βρήκαμε ένα μοντέλο οικογένειας που είναι εντελώς δικό μας. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ που έχει ένα καθαρό μάτι. Οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με αυτό γινόμαστε εμμονικοί με τη δουλειά μας, μπορούμε να μιλάμε 24 ώρες μόνο για το αντικείμενό μας χάνοντας την επαφή με το τι γίνεται γύρω μας. Είναι καλό να υπάρχει για μένα ένας άνθρωπος που να μου θυμίζει ότι δεν αρχίζουν και δεν τελειώνουν τα πράγματα στη ζωή αν πέτυχε ή δεν πέτυχε μια παράσταση ή ένα σίριαλ. Με έχει βοηθήσει η τύχη στην πορεία μου και τη δουλειά. Θα ήταν αχαριστία να πω ότι έχω παράπονα»

Ενώ πρόσθεσε: «Δεν είχα σκεφτεί αν θα κάνω ή δεν θα κάνω παιδιά. Αυτό σου έρχεται αν βρεις έναν άνθρωπο που μπορείς να φανταστείς ότι μαζί του θα κάνεις παιδί. Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε παιδί ήρθαν αυτές οι δύο αποβολές που ήταν ένα πολύ δύσκολο πράγμα για μένα.

Είναι ένα περίεργο πένθος, ό,τι και να σου λένε οι γιατροί, δεν μπορείς να αποφύγεις να το πάρεις βαριά και σκοτεινά μέσα σου. Βοήθησε η αισιοδοξία και η στήριξη που είχα από τον άνδρα μου. Τότε κατάλαβα ότι τώρα θέλω να κάνω παιδί. Την ώρα που κινδυνεύεις να μην μπορείς να κάνεις το θέλεις πραγματικά. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα κάνει αυτές τις δύο αποβολές δεν θα είχα σήμερα τον συγκεκριμένο Βίκτωρα»

Χαριτολογώντας είπε για τον γιό της: «Ανησυχώ όταν ανεβαίνει σε μηχανές ή όταν πηγαίνει κάπου. Τώρα που πηγαινοέρχεται στην Πάτρα για την κοπέλα του θέλω να με πάρει να μου πει ότι έφτασε»

Η Ρένια Λουϊζίδου αναφέρθηκε και στο κίνημα #Metoo και στα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα:

«Όποιος έχει μυαλό και σκέφτεται καταλαβαίνει ότι δεν συμβαίνει μόνο στο θέατρο. Δεν χρειάζεται να απολογηθούμε. Πιστεύω ότι δείξαμε κότσια σε αυτόν τον χώρο. Είναι προς τιμήν αυτών των ανθρώπων που βγήκαν μπροστά και είχε κόστος».

Τέλος δήλωσε πως η ίδια είναι περήφανη για τον τρόπο με τον οποίο μεγάλωσε τον γιο της και για τις αρχές που του έδωσε:

«Κάτι καλούτσικο κατάφερα σαν μαμά αγοριού. Από πολύ νωρίς προσπαθούσαμε σαν γονείς να μπει σε μια αντίληψη το παιδί μας του πώς φερόμαστε στις γυναίκες και τους ανθρώπους γενικότερα. Γι’ αυτό είμαι περήφανη για την Βίκτωρα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.